EZEN A HÉTEN KIEMELT ÁRA VAN 0.35 - 0.65 RON / KG Elektromos Háztartási Hulladék
  • img
  • img
  • img
img0744-607656
imgoffice@pajurca.ro

FONTOS KÖZLEMÉNY!
Cégûnk 01 AUGUSZTUS és 18 AUGUSZTUS 2019 - között, ZÁRVA lesz!

SC PAJURCA METAL GROUP SRL

Micsandrelor utca 36 szám, Nagyvarád, Bihar, Románia

Cégunk fő tevékenysége a lakossági-, illetve cégek müködése és a gyártás során keletkezett hasznosítható fémhulladékok, szinesfémek,papir,karton,PET,Folia, más műanyagok, akkumulator, aluminium űditos dobozok, elektronikai hulladék, szamitogépek illetve alkatrészeik, mobiltelefonok, elektromos háztartási hulladék átvétele,Üveg hulladék, elokezelése, értékesítése.

Azok a cégek amelyeknek hasonló az éreklödési köre mint a miénk, kérjűk emailben érdeklödjenek az árakról, nagyobb sulyok esetén az árak alkudhatóak!

Cégek érdeklödését várjuk emailban vagy telefonon az aktuális árlistaért vagy szerzödés kötés részleteiért.

A magánszemélyek figyelmét felhivjuk a 2% Környezet védelmi adó amit Románia területén bármilyen hulladék leadása esetén kikell fizetni az állam felé.

A szállitas illetve nagyobb darabok vágása, elökészitese a mi feladatunk és nagyobb mennyiségek esetén INGYENES!


Nagyobb sulyók esetén az ar alukdható!


Kérjuk keressenek minket a fent latható telefonszamon vagy email cimen a reszletekért.

Nyitvatartás

Hétfőtől - Péntekig : 8:00 - 17:00
Szombat : 8:00 13:00
Vasárnap : Zárva
Ebédszünet:
30 - 45 perc minden délben!

 

Video Explicativ - SC Pajurca Metal Group SRL

Foarte multi nu stiu exact ce sa creada despre Depozitele de Reciclare, cum functioneaza, ce trebuie sa faca, pentru a incepe predarea materialelor fara a le mai oferi gratis!In intampinarea acestora am facut acest scrut video montaj despre tot procedeul care trebuie urmat si despre desfasurarea predari exacte in acest fel nu va mai fi strain nimanui!Daca aveti orice intrebare va stam la dispozitie in email la adresa office@pajurca.ro sau telefonic 0744 607 656. Pentru preturile actualizate vizitati pagina www.pajurca.ro Vizionare Placuta!

Posted by Colectare Fier Vechi Oradea on Wednesday, November 25, 2015 

img

Ezzen a hetén KIEMELT ára van a Elektronikai Hulladékoknak!
Kérem ellenörize az árainkat az "ár lista" menupontban majd "DEEE" Gombra klickelvén!
* 0.35 RON (-2% Környezet védelmi adó) az ára a Televizio, Monitor Hulladéknak: Fontos, hogy legyenek hiánytalanok nem számit ha nem mukodik vagy elvan kicsit repedve!
* 0.65 RON (-2% Környezet védelmi adó) az ára Mosógépeknek, Nyomtatoknak, Másoloknak. Fontos, hogy legyenk hiánytalanok nem számit ha nem mukodnek vagy elvannak kicsit törve,repedve!
* 0.35 RON (-2% Környezet védelmi adó) az ára a Hűtőszekrény hulladéknak. Fontos, hogy legyen hiánytalan. Nem számit ha elvan törve, repedve!

img   img   img