PRET SPECIAL IN ACEASTA SAPTAMANA 0.50 - 0.80 RON / KG DESEURI ELECTROCASNICE
  • img
  • img
  • img
img0744-607656
imgoffice@pajurca.ro

ANUNT IMPORTANT!
Suntem in CONCEDIUL de ODIHNA in perioada 23.07.2018 - 20.08.2018

SC PAJURCA METAL GROUP SRL

Strada. Micsandrelor nr. 36, Oradea, Bihor, Romania

Compania noastra are ca domeniu de activitate colectarea si reciclarea deseurilor feroase si neferoase, de hartie, ambalaje, carton, maculatura, folie, PETuri, alte deseuri de mase plastice, acumulatori uzati,doze de aluminiu,deseu sticla, deseuri electronice si electrocasnice, componente PC, Procesoare de la persoane juridice si fizice.Colectarea se face prin punctul nostru de colectare sau, de la o anumita cantitate in sus, de la sediul clientilor.


Firmele care se ocupa la randul lor de Colectarea Deseurilor pot solocita o oferta pentru toate Deseurile cumparate de noi, la canitati mari putem negocia preturile!

Persoanele Juridice interesate se pot adresa prin email sau telefonic pentru lista de preturi si detali in colaborare.

Persoanelor Fizice le atragem atentia la Taxa de Mediu 3% care se operste la sursa din fiecare KG de Deseu predat Centrelor de Reciclare din Romania.

Cumparam Deseuri de STICLA din Ambalaje : Sticla de Vin, Sticla de Bere, Sticla de Suc, Borcane, ETC - NU CUMPARAM STICLA DIN GEAMURI !

Transportul si debitarea la cantitati mari de deseuri este GRATIS si suportat de compania noastra! Acesta functioneaza pe baza de programare - Va rugam sa sunati la Numarul de telefon!

Preturile la cantitati mari sunt Negociabile!

Va rugam sa ne contactati pentru detali la numarul de telefon si la adresa de email de mai sus.

Programul de lucru

Luni-Vineri : 8:00 - 17:00
Sambată : 8:00 13:00
Duminică : Inchis
Pauza de masă:
30 - 45 minute la amiază!

 

Video Explicativ - SC Pajurca Metal Group SRL

Foarte multi nu stiu exact ce sa creada despre Depozitele de Reciclare, cum functioneaza, ce trebuie sa faca, pentru a incepe predarea materialelor fara a le mai oferi gratis!In intampinarea acestora am facut acest scrut video montaj despre tot procedeul care trebuie urmat si despre desfasurarea predari exacte in acest fel nu va mai fi strain nimanui!Daca aveti orice intrebare va stam la dispozitie in email la adresa office@pajurca.ro sau telefonic 0744 607 656. Pentru preturile actualizate vizitati pagina www.pajurca.ro Vizionare Placuta!

Posted by Colectare Fier Vechi Oradea on Wednesday, November 25, 2015 

img

Saptamana acesta va putem oferi preturi intre 0.50 - 0.80 RON / KG pentru DESEURILE ELECTROCASNICE.
Dorim sa va atragem atentia ca PRETUL SPECIAL este valabila doar pentru DESEURILE sus amintite!
Va rugam sa verificati preturile in submeniul PRETURI dand click pe Meniul "DEEE"
Acolo veti avea categoriile acestora si pretul pe care il primiti pentru ele!
* 0.50 RON (-3% Taxa Mediu) Primiti pentru DESEURILE DE TV SI MONITOR: Televizoare si Monitoare vechi, folosite, stricate sau nu, doar sa fie complete!
* 0.80 RON (-3% Taxa Mediu) Primiti pentru DESEURILE FRIGIDER: Trebuie sa aibe compressorul montat pe el si sa fie intreg, nu contreaza daca nu functioneaza sau daca este lovit, rupt, stricat!
* 0.50 RON (-3% Taxa Mediu) Primit pentru DESEURILE MASINI DE SPALAT: Trebuie sa fie complet, fara lipsuri. Nu conteaza starea lor de functionare!
img   img   img